Loonbedrijf Kennes machinepark tractoren

De geschiedenis van loonbedrijf Kennes.

Loonbedrijf Kennes is opgericht in 1934 door onze grootouders. Zij hadden een tuinbouwbedrijf. Naast dit tuinbedrijf zijn ze een loonbedrijf gestart. Na al die jaren zijn we echt uitgegroeid voor een gevestigde waarde in de landbouwsector. Ons vakmanschap zorgt ervoor dat elke opdracht die wij krijgen steeds aan de eisen voldoet.

Loonbedrijf Kennes foto uit de oude doos
Loonbedrijf Kennes foto weegbrug uit de oude doos
Loonbedrijf Kennes foto kraan uit de oude doos
Loonbedrijf Kennes foto gras hakselen uit de oude doos
Loonbedrijf Kennes foto uit de oude doos

Waar we nu staan.

Ons bedrijf heeft momenteel 2 vestigingen, namelijk in Strijbeek en in Bavel. Oorspronkelijk voerde loonbedrijf Kennes enkel loonwerkzaamheden uit voor de agrarische sector. De laatste jaren hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met cultuurtechnische diensten. Deze cultuurtechnische opdrachten krijgen wij dan vooral van gemeenten, waterschappen en andere bedrijven op dit gebied. Onze voornaamste klant in de agrarisch sector zijn veehouders. De voornaamste bezigheden hierin zijn gras- en maisoogst, het verwerken van drijfmest en vaste mest en diverse werkzaamheden met containers. Door de jaren heen is ons machinepark fors toegenomen. Dit was ook nodig om aan de vraag te kunnen voldoen. Wij streven ernaar om telkens met de nieuwste machines te werken, zodat de kwaliteit van ons werk alleen maar verbeterd. Onze meest recente aankopen vind je hier terug.

Organisaties waar wij mee samenwerken.

Loonbedrijf Kennes Cumela logo

Cumela Nederland

Een vereniging voor cultuurtechnische werken en grondverzet, meststoffen distributie en loonwerken in de agrarische sector in Nederland.

Loonbedrijf Kennes EVO logo

EVO

Eigen vervoer organisatie: Behartigd de logistieke belangen van de verladers, ontvangers en eigen vervoerders.

Loonbedrijf Kennes NIWO logo

NIWO

Nationale en internationale wegvervoer organisatie: Verleent vergunningen voor binnenlands en internationaal beroepsgoederenvervoer over de weg.

Onze privacyverklaring